UPCOMING EVENT!"Special Night" Monday 10 November Cafe D'Anvers - Laurant GarnierSupperclub
(27-02-2001)

Bloomberg/Felix Meritas
(22-03-2001)

Mazzo/Faeryland
(27-03-2001)
www.faeryland.nl

R.A.V.E
(11-05-2001)
Foto's BeatFreax.nl

Now&Wow
(Saturday 26-05-2001)
www.now-wow.com

DJ Cafe SOL
(Sunday 23-12-2001)
www.djcafesol.com

Dortmund (Germany)
Zu House
(Friday 22-02-2002),
Museumnacht Dortmund
(28-09-2002)
www.zuhouse.com

Panama Hart
HART
(Saturday 20-04-2002)
www.panama.nl

MatriXX
with DJ Tiesto
(Saturday 05-10-2002)
www.matrixx.nl

AXA/Felix Meritas
(16-01-2003)

MatriXX
with DJ JP
(Saturday 14-02-2003)
www.matrixx.nl

LaManiaClub (Roemenie)
with Dave Seaman and others
(30-04-2003 - 02-05-2003)
www.lamania.ro

Meer
foto's
van
de Productie
06-05-2003: La Mania, Constanta, Rumania

Aangekomen in Bukarest wachtte ons een dodemansrit van drie uur langs een weg vol kuilen, inhalende vrachtwagenspookrijders, karren voortgetrokken door muilezels, diverse noodremstops en als uitsmijter een klapband net voor Constanta, geboorteplaats van de Romeinse dichter Ovidius.

La Mania, de club waar we moesten veejayen bevindt zich in het Miami Beach van Constanta, Mamaia genaamd. De nacht dat we aankwamen een verzameling hotels gevuld met militairen van de nabijgelegen luchtmachtbasis, de dag erna geannexeerd door partygangers in Mercedessen, Audis en BMW's (in een land met een gemiddeld maandloon van 100 $)

3 nachten achter elkaar hebben we geveejayd met o.a Steve Lawler, Oliver Mac Gregor, Dave Seaman en het zingende en dj'ende echtpaar Paul Gilbey en Sarah Whitaker. Ons werk werd vergemakkelijkt door mooie apparatuur en veel schermen. Enige obstakel was een heel cordon van sponsors, die zich zorgen maakten of de kleur blauw wel genoeg in de animaties zat.

Na sluitingstijd ging het feest vrolijk verder op het strand, waar Cocaine als ontbijt genuttigd kon worden (Cocaine is een populaire cocktail met oa. Kahlua en Tequila). Dit feest eindigde pas weer bij het opengaan van La Mania zelf. Vergunningen lijken geen probleem te zijn en het muzikale gebeuk ging naadloos over in het bonken van de hamers van de werkploeg onder ons slaapkamerraam.

De vierde avond werd een gezellige potpourri van met en door elkaar heen draaiende DJ's, aangezien door gemiste vluchten en/of niet vertrekkende vliegtuigen alle DJ's nog aanwezig waren ("you can check out any time you want, but you can never leave...."). Onze feestvreugde werd nog danig verhoogd omdat het onze eerste vrije nacht was.

Samengevat heeft Roemenie een positieve indruk achtergelaten. Vriendelijke mensen, die je spontaan uitnodigen voor met bier besprenkelde barbecues. Mooie vrouwen waar de Roemenen terecht trots op zijn. Mooie gebouwen en schitterende orthodoxe kerken. Wel uitkijken dat je niet de verkeerde brug fotografeert, want dan komt de politie.

Na vier nachten feest was het de laatste avond een mooie afsluiting met een tot in de kleine uurtjes durende filosofische discussie met Dave Seaman en promotor Mihai over o.a. Spiritualiteit, Oscar Wilde, toeval, Adam and (St)Eve, Gandhi, religie en Moeder Theresa. De housemuziek komt volgend weekend weer aan bod.

Tekst: Dadara en Jesse

http://www.lamania.ro

Latest news:12th of April

Panama, Amsterdam
Presentation of the NOTV Visual Music Compilation DVD Featuring our story about planes, women giving birth, brain bombs and Twin Towers together with Steve Rachmad's music. www.notv.com

Virtual Freaxow is een grensverleggende, live VJ-act zoals niemand die ooit heeft gezien. Je kunt de Freaxow dus bekijken als een totale verassing! Gewapend in eigenaardige VFX-outfits zijn de creatoren, Dadara vs. Jesse, in staat om met hun visuele stripverhaal het publiek op een event, party of club avond te laten lachen en huilen. De live Freaxow vormt een maatschappij kritisch commentaar op een wereld die volledig op z'n kop staat. Dadara vs. Jesse schieten tijdens hun live act niet met losse flodders, maar 'beamen' een statement met videobeelden; een baanbrekende reactie op de hectiek en krankzinnigheid op deze planeet. Een kijker zal de Virtual Freaxow ervaren als een zappende aaneenschakeling van unieke met de hand getekende figuren en omgevingen. Bel, mail, fax en boek nu de Virtual Freaxow.

VFX demofilmpje

Verslag Museumnacht Dortmund 28-09-2002

Dadara
Concept en Illustraties
E-mail:Dadara
www.dadara.com
T: 020-6757685

Jesse Limmen
Concept en Animaties
E-mail:Jesse
www.jesselimmen.com
T: 020-6169855

Opdrachtgevers: www.supperclub.nl
www.cultuurfabriek.nl
www.kozzmozz.com
www.now-wow.com www.zuhouse.com www.panama.nl www.matrixx.nl www.lamania.ro www.integrate-event.nl